Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

Nevil Oy / Pipotehtaanmyymälä - verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Luotu 6.1.2024. Päivitetty viimeksi 20.2.2024

1. YLEISTÄ

www.nevil.fi on Nevil Oy:n ylläpitämä sähköinen kauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Nevil Oy, (Yliopistonkatu 58-60 D, 33100 Tampere) y-tunnus 0153486-4. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Nevil Oy:n ja sen verkkokaupan asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Nevil Oy varaa oikeuden muuttaa toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Nevil Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Nevil Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, mukaan lukien lakko tai muu työtaistelu, luonnonilmiöt, yhteiskunnalliset levottomuudet tai muut poikkeustilat. Nevil Oy on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

www.nevil.fi -sivustolla esiintyvien kuvien ja tekstien kopiointi on kielletty. Sivuston sisältö on Nevil Oy:n omaisuutta ja sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla. Pidätämme kaikki oikeudet verkkokauppaan ja sen sisältöön.

2. ASIAKAS

www.nevil.fi myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

Tällä hetkellä tilauksia on mahdollista tehdä seuraavista maista: Suomi.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä toimitusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Toimitusaika-arviot on laadittu materiaalin toimittajan ja tuotannon antamien tietojen perusteella. Nevil Oy tai sen materiaalin toimittaja eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan Asiakkaan hyväksyttyä nämä toimitusehdot ja tilauksen kirjauduttua Nevil Oy:n järjestelmään.

Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Nevil Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. Henkilötietolain mukainen Tietosuojaseloste on nähtävissä täällä. Asiakas voi tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Pipotehtaanmyymälän asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@nevil.fi

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Tuotteiden hinnat ovat euromääräisiä (EUR) ja sisältävät sen maan arvonlisäveron, josta tilaus tehdään (alv vaihtelee maittain ja esimerkiksi Suomessa se on tällä hetkellä 24 %). Hinnat eivät sisällä toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. Tilaushetkellä www.nevil.fi– sivuilla ilmoittamamme hinnat ovat voimassa asiakkaan koko ostoprosessin ajan. Nevil Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Mahdolliset hinnan- ja toimituskulujen muutokset koskevat vain muutosten voimaantulon jälkeen tehtäviä tilauksia.

Nevil Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. jos tuotteen hinta on 0,00 €). Tällaisessa tapauksessa hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.

Nevil Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä verkkokaupasta.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai tilatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Värit

Emme voi taata, että näytöllä näkyvät värit vastaavat täydellisesti varsinaisten tuotteiden värejä. Näytöllä näkyvät värit riippuvat sen laitteen asetuksista, jolla Asiakas verkkokauppaa käyttää.

4. MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme voit maksaa Paytrailin kautta.

Paytrail

Paytrailin kautta on mahdollista maksaa seuraavilla maksutavoilla:

- Nordea

- Osuuspankki

- Danske Bank

- Ålandsbanken

- Handelsbanken

- S-Pankki, Aktia

- POP Pankki

- Säästöpankki

- Oma Säästöpankki

- MobilePay

- Walley - lasku/- osamaksu (ent. Collector)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä verkkokauppamme asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@nevil.fi

Palautustilanteessa hyvitämme palautuksen sinulle Paytrailin kautta.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Paytrailin tietosuojaseloste.

5. TOIMITUSTAVAT

Tilaukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-3 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 2-3 arkipäivää (Suomi). Jos tuotteita ei voida toimittaa sen takia, että tuotteita ei ole varastossa, tai jos toimitus myöhästyy muista syistä, lähetämme asiasta Asiakkaalle sähköpostia.

Nevil Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet ilmoitetun toimitusajan ylittämisestä.

Toimitustapavaihtoehdot ovat:

Nouto Postin noutopisteestä tai Pipotehtaanmyymälästä. Näet tarjolla olevat toimitustavat kassalla, kun olet kirjoittanut osoitetietosi.

Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Verkkokauppa huomioi toimituskuluihin liittyvät mahdolliset alennukset ja tarjoukset automaattisesti tilausta tehtäessä.

6. TUOTTEIDEN PALAUTUS

Muista aina tarkastaa vastaanottamasi tuotteet heti paketin saavuttua, ja ennen niiden käyttöönottoa tai pesua. Mikäli tuotteessa tai toimituksessa ilmenee virhe, pyydämme teitä olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@nevil.fi tai 040 536 2119.

Asiakkaan tilaamilla tuotteilla on täysi peruutus- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta.

Katso tarkemmat palautusohjeet täältä.

Jos olet saanut esimerkiksi yli 100 €:n tilaukseen ilmaiset toimituskulut ja tilauksesta palautetaan tuotteita niin, että tilauksen loppusumma on alle 100 €, palautettavasta summasta vähennetään tilauksen toimituskulut. Suomessa 6,90 € (nouto toimipisteestä/automaatista) tai 13,90 € (kotiinkuljetus).

Noutamaton paketti

Jos paketti jää noutamatta, niin tuolloin se palautuu meille lunastamattomana takaisin. Lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus, ja tämän vuoksi perimme siitä 15 € käsittelykuluja.

7. TAKUU, VIRHEVASTUU ja REKLAMAATIOT

Asiakas on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin pesu- ja/tai hoito-ohjeisiin ennen tuotteen käyttöönottoa. Nevil Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet.

Reklamaatiot

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@nevil.fi. Liitä sähköpostin mukaan kuvaus tapahtuneesta, yhteystietosi, tuotteen ostopaikka ja kuva tuotteesta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Riita-asiat käsitellään Nevil Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa. Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

8. TUOTE- ja PALVELUVASTUU

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Nevil Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Nevil Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä Nevil Oy:n toimitusehdot.

Nevil Oy / Pipotehtaanmyymälä

www.nevil.fi

Yliopistonkatu 58-60 D

33100 Tampere

Suomi / Finland

Tehtaanmyymälä puh. 040 536 2119

Y-tunnus: 0153486-4

Alv-numero: FI01534864

Verkkokaupan asiakaspalvelu:

puh. 040 536 2119 (Pipotehtaanmyymälän aukioloaikoina)

asiakaspalvelu@nevil.fi